Beyonc?© had affaire met basketballer

0

Volgens De Telegraaf heeft Beyonc?© haar lover Jay-Z bedrogen. De zangeres zou een affaire hebben gehad met basketballer LeBron James zegt de Amerikaanse showbizz-journalist Jonathan Jaxson. Jaxson heeft het nieuwtje zelf weer van een bron die werkzaam was in het Setai Hotel in Miami. “Beyonc?© verbleef een heel weekend met Lebron in dezelfde kamer.”

Rapper Jay-Z weet blijkbaar nog van niets, maar ook over hem doen de nodige geruchten de ronde. Zo zou hij vorig jaar gerommeld hebben met zangeres Rhianna tijdens de World Music Awards in London meldt de krant. 1-1 dus.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.