Beyonc?© bezoekt vuurwerkslachtoffers concert

0

Het concert van Beyonc?© Knowles in St. Louis liep zondag anders dan gepland. Vuurwerk dat bij de opkomst van de zangeres werd ontstoken belandde in het publiek en twee bezoekers raakten licht gewond. Het concert ging gewoon door en de twee werden afgevoerd naar het ziekenhuis, maar het zat Knowles toch niet helemaal lekker. Direct na de show bezocht ze de slachtoffers op de eerste hulp.

Verpleegster Darryl Williams had die avond dienst. “Ze was heel erg begaan met de slachtoffers. Het bezoek was onaangekondigd en bescheiden zodat ze alle tijd voor hen had.” Beyonc?© bleef in totaal 45 minuten op de afdeling. Beyonc?© Knowles zit momenteel midden in een wereldtoer, die begon in april begon in april en eindigt in september. Afgelopen mei was ze in Nederland.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.