Driedaags Reggae Sundance is een feit

0

Reggae Sundance heeft dit jaar niet alleen een nieuwe locatie; het openluchtreggaefestival duurt voor het eerst officieel drie dagen. De campingbezoekers kunnen op vrijdagavond al optredens bijwonen van Queen Ifrica, een van de weinige vrouwelijke reggaeartiesten, Beenie Man en Buju Banton. Ook de rest van het programma is inmiddels compleet, liet organisator Panic Productions dinsdag weten.

Vorig jaar begon het programma noodgedwongen op de vooravond aan het tweedaagse festival. Zanger Sizzla kon alleen op vrijdag komen, waarop de organisatie besloot hem die avond in de tent op de camping te programmeren. Dat beviel zo goed, dat Panic Productions het dit jaar wat uitgebreider heeft aangepakt.

Reggae Sundance
LOKATIE: E3-Strand – Eersel
DATUM: 10-11-12 Augustus 2007
www.reggaesundance.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.