Foxy Brown spoorloos verdwenen

0

Foxy BrownFoxy Brown lijkt van de aardbodem verdwenen. De zangeres heeft al een week geen contact gehad met haar vrienden en familie meldt Nieuws.NL. De 27-jarige Brown werd voor het laatst gezien op een vlucht van New York naar Londen. “We proberen haar allemaal te vinden”, vertelt Jack Sampson, de advocaat van Brown, in de New York Post.

Hoewel niemand weet waar ze is, maken kennissen van de rapster zich niet al te veel zorgen. “Ze neemt waarschijnlijk even de tijd om uit te rusten”, zegt Sampson. “Ze zou bezig kunnen zijn met haar nieuwe album.” De hiphop-zangeres, die drie albums op haar naam heeft staan, staat bekend om haar sexy kleding en uitdagende teksten. Vorig jaar werd ze geopereerd vanwege een gehoorbeschadiging, die haar vrijwel doof had gemaakt. Ze herstelde volledig en zou nu werken aan een nieuw album, dat naar verluidt ‘Brooklyn don diva’ moet gaan heten.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.