Live Earth grootste muziekevenement ooit

0

Op podia op zeven continenten hebben meer dan honderd van de bekendste artiesten uit de wereld van de popmuziek zaterdag meegedaan aan een serie Live Earth-concerten, door de vroegere Amerikaanse vice-president Al Gore georganiseerd om de aandacht te vestigen op klimaatveranderingen door de verbranding van fossiele brandstoffen.

Met shows in New York, Londen, Sydney, Tokyo, Kyoto, Shanghai, Hamburg, Johannesburg, Rio de Janeiro en zelfs een optreden van een bandje van vijf wetenschappers op een onderzoeksstation in Antarctica is Live Earth het grootste muziekevenement dat ooit heeft plaatsgevonden. Bij de verschillende evenementen waren meer dan een miljoen toeschouwers, plus nog een veelvoud daarvan die de concerten via de televisie volgden.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.