Gratis Afrikaanse dans workshop

0

De danser/ choregraaf Nora Chipaumire (Zimbabwe) danst vanuit de traditie, of zoals zij zelf zegt, dancing over, under, inside and outside tradition. Zij is ook thuis in afro-cubaanse dans, jazz, hip hop en moderne dans. Ze maakt ook deel uit van de groep Urban Bush Women. In haar werk behandelt ze vaak de politieke en sociale thema’s uit haar land. Op vrijdag 13 juli kunnen zowel professionele als niet professionele dansers met deze performer die nu in New York woont aan de slag. De workshop is toegankelijk voor iedereen die zijn/haar mogelijkheden wil onderzoeken en uitbreiden.

WANNEER: vrijdag 13 juli, 19.00 – 20.30 uur
WAAR: Krater Theater, Hofgeest 139
RESERVEER want op=op: 020 695 29 11
TOEGANG: GRATIS

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.