Gullit en Pele samen op het veld

0

Pele en Ruud Gullit zijn op 18 juli in het Newlands Stadium in Kaapstad samen te bewonderen in de voetbalwedstrijd ter ere van de 89e verjaardag van Nelson Mandela. Naast de Braziliaan en de Nederlander hebben nog een vijftigtal sterren van weleer en van nu hun medewerking toegezegd aan dit bijzondere duel van de FIFA en de Zuid-Afrikaanse bond.

Andere grote namen in de selectie voor het Afrikaans elftal en het Wereldteam zijn Samuel Eto’o (‚Äûeen grote eer en een groot genoegen te mogen spelen voor een levend symbool van de strijd tegen elke vorm van discriminatie‚Äú), Rabah Madjer, oud-PSV’er Kalusha Bwalya, Daniel Amokachi, Christian Karembeu, Emilio Burtague?±o en Adoni Zubizarreta.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.