Kwakoe Festival van start

1

Van 30 juni tot 5 augustus a.s. kunnen de bezoekers van het Kwakoe Festival weer elk weekend volop genieten van the Power of Diversity. In de bekende cultuurtent, op het Afrikaanse eiland en op het jongereneiland zijn er optredens en activiteiten. ‘Feel the Rhythm of Diversity’ is dit jaar het thema van het 32e Kwakoe Festival.

Het thema wordt tot uitdrukking gebracht in de verschillende activiteiten. Natuurlijk zijn er de Little Miss Kwakoe-verkiezing, de Literatuurprijs en diverse interessante lezingen. Maar er is ook plaats ingeruimd voor nieuwe activiteiten. Zo is er dit jaar voor het eerst het Kwakoe Componisten Festival, dat aan jongeren een podium biedt om zich op muziekgebied te profileren.

Kwakoe’s voetbalcompetitie, die de grondslag van het Festival vormt, wordt officieel omgedoopt tot het Kwakoe–Western Union voetbaltoernooi. De organisatoren van het Kwakoe Festival verwachten in 2007 weer duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. Elk jaar komen er meer mensen naar dit gezellige culinaire paradijs in het Bijlmerpark en elk jaar neemt de diversiteit toe.

Het festival duurt zes weken en is van 30 juni t/m 5 augustus op de zaterdag en zondag te bezoeken van 13.00 tot 23.00 uur. De verruiming van de openingstijden biedt bezoekers de kans om langer te genieten van dit unieke zomerfestival, het grootste in haar soort in Nederland. Zoals gebruikelijk vindt het Festival plaats in het Bijlmerpark te Amsterdam Zuidoost, op loopafstand van het station Bijlmer Arena.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.