Zanger Usher wordt vader

1

Zanger Usher wordt vader Usher Raymond, zoals Usher voluit heet, wordt binnenkort vader. De 28-jarige R&b-ster heeft officieel bekendgemaakt dat hij en zijn vriendin Tameka Foster in het najaar hun eerste kind verwachten. Dat meldt Nu.NL. Vorige week liet de 36-jarige Foster zich nog in een interview ontvallen dat ze in de toekomst graag kinderen wil. In maart werd bekend dat het stel dit jaar in het huwelijksbootje stapt.

“We zijn enorm opgewonden op dit moment. We zijn druk bezig met het plannen van onze bruiloft en we zijn blij dat we samen ons eerste kind verwachten”, aldus het koppel in een offici?´le verklaring. “We hopen dat mensen blij voor ons zijn en onze privacy willen respecteren gedurende deze gelukkige periode in ons leven.” Usher en Foster hebben ruim anderhalf jaar een relatie. De twee kennen elkaar al bijna zeven jaar. Foster was vijf jaar lang de persoonlijke stylist van de zanger. Foster heeft al drie kinderen uit een andere relatie.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.