Ha-Schi-Ba gaat niet door

0

De op 26 augustus geplande dertiende editie van de Haagse Schilderswijk Bazar (Ha-Schi-Ba) gaat niet door. Organisator DOEN Evenementen laat weten het niet verstandig te vinden om onder de huidige omstandigheden door te gaan met het evenement. Daarbij wordt vooral gewezen op het gebrek aan draagvlak bij de Gemeente Den Haag. Financieel zouden er geen problemen zijn.

De Ha-Schi-Ba maakte eerder al bekend te verhuizen naar de wijk Transvaal om zo de gemeentelijke subsidie veilig te kunnen stellen. Maar op de nieuwe plek wordt de organsiatie geconfronteerd met een groot aantal extra veiligheidseisen en andere aanvullende voorwaarden van de Gemeente. Organisator Roland Verbiest zegt in 2008 alsnog een dertiende editie van het festival te willen houden.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.