Geoneal on tour 2007

0

Op zondag 1 juli komen de beste urban artiesten van Nederland bij elkaar om zo het startsein te geven van een groot project voor internationaal urban talent uit Nederland. Er wordt gefocust op urban muziek export, hierbij zullen de meewerkende artiesten live hun muziek ten gehore brengen bij de opening van het kwakoe festival 2007 op Zaterdag 30 juni en Zondag 1 juli aanstaande.

Al ruim zeven jaar doet Geoneal binnen en buitenland aan met zijn showcase ‘Geoneal Rhythm & Soul Show’. Geoneal On Tour is een muziekplatform voor internationale artiesten die meer bekendheid willen in het buitenland. In zijn showcase geeft Geoneal nationale en internationale artiesten de mogelijkheid om live hun talent aan het publiek te tonen.

Geoneal On Tour bestaat uit een selectie Europese urban artiesten die samengesteld zijn door het publiek en Geoneal zelf. Tevens besteden we in het platform ook aandacht aan New releases, Live performance en interviews van en over de nationale en internationale artiesten. Het platform zal de Urbanscene enerzijds en het bedrijfsleven anderzijds virtueel en live bij elkaar brengen.

Het primaire werkterrein van Geoneal On Tour is Europa. Dit sluit echter niet uit dat artiesten uit overige delen van de wereld betrokken zijn met het concept. Dit houdt alleen in dat het overgrote deel van de artiesten uit Europa komt en dat de meeste afleveringen in Europa zullen afspelen. Dit zijn een paar namen van artiesten die hier aan meewerken: Masta, MrZ, Sabrina starke, Gio, Raw, Jay collin,Rmxcrw, secure XpandXpose Lil-Dfine en nog veel meer.

De andere namen zullen bekend worden gemaakt op de web site www.geonealontour.eu

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.