Ex van 50 Cent wil meer geld zien

0

50cent exclusief in MelkwegDe ex-vrouw van de ruige rapper 50 Cent is een keihard juridisch gevecht aangegaan om de kinderalimentatie voor hun 10-jarige zoon. Het leven valt niet mee kennelijk in Amerika, want Shaniqua Tompkins kan niet rondkomen van de ‘miezerige’ 20.000 euro die haar ex Curtis James Jackson III maandelijks overmaakt schrijft De Telegraaf.

“De rapper is tientallen miljoenen dollars waard”, verklaart advocaat Raoul Felderde verhoogde claim. De strijd over de rug van de 10-jarige Marquise Johnson wordt voor een rechtbank op Long Island gestreden. 50 Cent kwam zelf naar de rechtbank in een gigantische gepantserde SUV met sattelietschotels op z’n dak.

In 2004 nam hij het album ‘Get rich or die tryin’ op en sinds die tijd sleepte hij mega-bedragenbinnen. Afgelopen jaar verdiende Curtis Jackson met kledingmerk G-Unit, 50 Cent-condooms, ring tones en platen 33 miljoen dollar. Over twee maanden komt zijn nieuwe cd Curtis. Komende week gaat de rechtszaak verder meldt de krant.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.