Eddie Murphy wel vader van dochter Mel B

0

Eddie MurphyActeur Eddie Murphy is wel degelijk de vader van de nu twee maanden oude dochter Angel Iris Murphy Brown van ex-Spice Girl Mel B. Dat meldde het Amerikaanse tijdschrift People vrijdagavond op zijn website. Een dna-test heeft onomstotelijk bewezen dat Murphy de biologische vader is.

Murphy onderging 11 juni een test en de uitslagen daarvan kreeg Mel B. op donderdag, verklaarde een woordvoerster van Spice Girl Melanie Brown. ,,Hij is de vader van de baby, het is officieel. De baby is ontegenzeggelijk, 110 procent van hem”, aldus een bron dichtbij Brown tegen het tijdschrift.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.