Izaline Calister op Wereldfeest Utrecht

0

Aanstaande zondag 24 juni geeft Izaline Calister om 15.15 uur een optreden tijdens het gratis festival Wereldfeest Utrecht. Izaline Calister is een getalenteerd zangeres, componiste en tekstschrijfster met een geheel eigen muzikale stijl. Haar muziek is een cross-over van de rootsmuziek van haar geboorte eiland Cura?ßao en Afro-Caribische ritmes en jazz. Zij stond in Mexico voor 5000 man publiek te spelen en ze kreeg iedereen aan het dansen met haar typische dansritmes uit Cura?ßao zoals salsa antiyana, tambu, muzik di zumbi, tumba, ceu, maar ook zouk, calypso, met een jazzy flavour!

Najaar 2006 kwam haar cd Kanta H?©lele uit en die kreeg enorm lovende kritieken. ‚ÄòKanta H?©lele‚Äô, letterlijk vertaald: Zing met mij, is de titel van het vierde album van Izaline Calister dat net als haar vorige album wereldwijd uitgebracht is (Network/ Medien). Een album waarop Izaline meer dan ooit haar eigen stempel drukt met haar eigen persoonlijke muzikale stijl en composities.

Op dit album uit ze haar liefde voor het leven en vooral haar liefde voor de rijke Antilliaanse muziekcultuur. We horen op ‚ÄúKanta H?©lele‚Äù haar stem in al haar puurheid, recht vanuit haar ziel.

Wereldfeest Utrecht
P/a Oudegracht 320a
3511 PL Utrecht
tel 030 2300087

Kijk op www.wereldfeestutrecht.nl voor meer informatie en de line-up.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.