South South West sluit tour af in Zaandam

0

De internationale Caribische muziekformatie South South West uit Suriname sluit haar tour af in Nederland. Dat gebeurt op vrijdag 22 juni in De Kade te Zaandam. Er staat ook een gastoptreden van de formatie ‘Sessions’ en master Sirius op het programma. De publieke belangstelling voor dit afscheidsconcert zijn overweldigend.

South South West heeft een zeer succesvol bezoek aan Nederland gebracht en geschiedenis geschreven. Zij verzorgde een record aantal optredens op feesten, concerten en in het televisieprogramma ‘Raymann is Laat’. De groep kan nu rekenen op een grotere schare fans.

Promotor Roy Ristie zal op het afscheidsconcert hulde brengen aan de groep. Voor deze speciale avond zijn ook uitgenodigd Quintis ‘Soko’ Ristie, BRACE, Lloyd de MEZA en diverse andere celebrities. RRC marketing & communicatie manager Roshnie Phoelsingh zal namens de Nederlandse fans South South West een special aandenken aan deze tour overhandigen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.