Dembow Dembow in Lelystad

0

Dat reggaeton nog steeds hot is, blijkt wel uit de honderden aanvragen die het team van PRRP uit het hele land krijgt om ook in andere steden dan Amsterdam en Den Haag reggaeton feesten te organiseren. Het goede nieuws is dan ook dat iedereen in Lelystad en omstreken niet de lange weg naar bijvoorbeeld Amsterdam hoeft af te leggen voor het hotste feest van dit moment. In Club Mystic in Lelystad wordt op vrijdag 13 Juli Dembow Dembow gehouden: 100% Reggaeton.

De beste Latin DJ‚Äôs van Nederland zullen de hotste reggaeton tracks draaien. Zo zal er de #1 reggaeton DJ van de Benelux, Sosa, draaien. Samen met DJ Moortje, ook geen onbekende in de sc?®ne, Eli, bekend van Puerto Rican Reggaeton Party, en DJ G-Licious uit Lelystad zal hij ervoor zorgen dat niemand stil zit.
Wil je dit feest niet missen zorg dan dat je je kaartjes op tijd haalt!

Todo el mundo perreara en el ‘Dembow Dembow’!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.