Lange Frans en Baas B naar Suriname

0

De Nederlandse artiesten Lange Frans & Baas B, dj Kid, Fouradi, Gerda Havertong, Lloyd de Meza, Rowena, Brutus, Mitchel Kroon en dansgroep D-Fine treden op tijdens Summer Jam 2007 van Big Entertainment. Zij staan 24 augustus en 26 augustus op de podia van respectievelijk Flamboyant Park en White Beach in Paramaribo.

Een belangrijk onderdeel van Summer Jam 2007 zijn optredens van divers opkomend talent uit Paramaribo zelf. Tevens gaat een x bedrag per toegangskaartje naar het muziekfonds van Big Entertainment dat jong muziek talent uit diverse landen gaat empoweren. Het muziekfonds van Big Entertainment maakt een connectie tussen jongeren mogelijk. Muziek is een universele taal, waardoor jongeren wereldwijd de kans krijgen elkaars culturele achtergrond en artistieke expressie te ervaren. Of je nu opgegroeid bent in Amsterdam, Paramaribo, Cayenne of Georgetown, jongeren hebben overal dezelfde dromen. In het kader van het muziekfonds komt een jongeren dansgroep uit buurland Guyana naar de Summer Jam 2007 om hun talent te tonen.

Big Entertainment viert augustus 2007 ook haar 1-jarig bestaan en pakt groots uit met diverse prijzen, waaronder een scooter en een vliegticket. Tevens kunnen fans van Lange Frans & Baas B, Fouradi en alle andere Summer Jam 2007 – artiesten 22 augustus mee naar Suriname tegen een actie prijs. Vraag naar de actie voorwaarden bij een SLM reisbureau bij jou in de buurt.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.