Nieuwe Nighttown gaat Mytown heten

0

Nighttown gaat na de heropening hoogstwaarschijnlijk verder onder de naam Mytown. De beoogde eigenaren van de concertzaal hebben de naam Mytown gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel meldt het Algemeen Dagblad.

De nieuwe naam refereert aan aan het internetgebruik van jonge generartie concertbezoekers, bij wie websites als My Space en You Tube populair zijn. „En als je het uitspreekt klinkt het ook nog een beetje als Nighttown,’’ zegt Aryan Tieleman. De broers Aryan en Willem Tieleman zijn voornmemens om in december de deuren van Mytown te openen.

Komende week moet duidelijk worden of de gemeente financieel zal helpen bij de plannen om van het nieuwe Nighttown een duurzame concertzaal te maken. Naar verluid gaat het om een investering van ongeveer 500.000 euro.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.