Reggae artiesten doen wat aan geweld

0

Beenie ManBeenie Man, Sizzla en Capleton hebben een historische overeenkomst getekend. De reggae artiesten staan bekend om hun homo-onvriendelijke teksten en gaan daar nu samen iets aan doen.

De drie hebben de zogenaamde ‘Reggae Compassionate Act’ ondertekend. Daarin staat te lezen dat de artiesten pleiten voor “respect en een leven zonder geweld voor iedereen, ongeacht hun geloof, seksuele geaardheid, geslacht of afkomst.”

Met andere woorden, de artiesten beloven dat er geen songs meer worden opgenomen met teksten waarin homohaat wordt gepredikt en er worden ook geen nummers opnieuw meer uitgebracht waarin dat wel gebeurde. Volgens ‘de Act’ is er muziek geen plaats voor vooroordelen, geweld en racisme.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.