Eddie Murphy belooft steun aan Mel B

0

Eddie MurphyEddie Murphy heeft beloofd zijn ex-vriendin Mel B te steunen als blijkt dat hij de vader van haar dochtertje is. Dat zei de acteur maandag in Californi?´, waar hij voor de rechtbank moest verschijnen om DNA af te staan voor een vaderschapstest.

Murphy beloofde aan Mel B dat hij “het juiste zal doen”, als de test uitwijst dat hij de verwekker van de baby is. Eerder had hij gezegd dat hij niets met het meisje te maken wilde hebben. Mel B en Murphy hadden vorig jaar een stormachtige relatie. In december liet de acteur in RTL Boulevard weten dat de relatie met de hoogzwangere zangeres over was. Ook ontkende hij de verwekker te zijn van haar kind.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.