Diddy wint prijs voor parfum

0

Diddy wint prijs voor parfumDiddy heeft een prijs gewonnen voor zijn herenparfum ‘Unforgivable’. De rapper nam daarom de Fragrance Foundation Award in ontvangst. “Ik ben de eerste Afro-Amerikaan in de geschiedenis die deze award heeft gewonnen”, zegt de steenrijke ondernemer op zijn profiel op MySpace

De 37-jarige Diddy, die eigenlijk Sean Combs heet, nam het met zijn luchtje op tegen topmerken als Ralph Lauren en Calvin Klein. De prestigieuze prijs, die dit jaar voor de 35ste keer werd uitgereikt, moest hij delen met het parfum Terre d’Herm?®s, van het Franse modelabel Herm?®s.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.