South South West in Tivoli Oudegracht

0

Aankomende vrijdag 8 juni speelt de Surinaamse band South South West in Tivoli Oudegracht. South South West is qua muziek en performance bijzonder attractief. Zowel op feesten als tijdens concerten weet de groep het publiek in extase te brengen. Met een internationale reputatie als een van de meest allround groepen van Zuid Amerika doen ze hun faam steeds eer aan. Het repertoire van de groep is zeer divers, swingend en iedereen kan er van genieten.

South South West speelt van Reggaeton, merenque, tot aan Suripop, Kaseko, Zouk en Soca. De groep heeft daarom fans onder alle geledingen van de Caraibische en Europese bevolking. Een avondje SSW is aangenaam, warm, feestelijk en de Surinaamse gastvrijheid straalt er vanaf.

Zie voor optredens, info over kaartverkoop en dergelijke: www.showparade.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.