Beyonc?© en Jay-Z gaan (niet?) trouwen

1

Jay-ZBeyonc?© en Jay-Z gaan trouwen! De 37-jarige rapper heeft zijn geliefde eindelijk ten huwelijk gevraagd. “Tijdens een romantisch tripje naar Cannes is Jay-Z op zijn knie?´n gegaan. Beyonc?© zei volmondig ja” , meldt De Telegraaf.

Op het zonnige Hawa?Ø?Ø wil het koppel elkaar het jawoord geven. Volgens een bron is de 25-jarige Beyonc?© dolgelukkig met Jay-Z. ” Hij is voor haar de ware. Daar twijfelt ze geen moment aan. Ze zei: ‘Ik wil heel graag trouwen en ik kan niet wachten om een gezinnetje te stichten. Ik wil drie kinderen; twee jongens en een meisje.'”

UPDATE:
Kelly Rowland zegt dat Beyonc?© en Jay-Z voorlopig niet gaan trouwen. Zij had het al lang geweten als de huwelijksplannen deze keer echt waren, zo beweerde de zangeres dinsdagmorgen bij dj Niels Hoogland op Juize.FM meldt weer De Telegraaf.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.