Mel B in ‘Dancing with the Stars’

0

Mel BMel B gaat met de voetjes van de vloer. De 32-jarige ex-Spice Girl is gevraagd voor de Amerikaanse Dancing with the Stars schrijft De Telegraaf. Vrienden van Mel hopen dat de show haar wat afleiding geeft, nu ze nog steeds met Eddie Murphy verwikkeld is in een strijd rond het vaderschap van haar dochtertje.

Dochtertje Angel werd acht weken geleden geboren. “Eddie heeft nog geen contact gezocht”, vertelt een woordvoerder van Mel B . De ex-Spice Girl gaat met haar deelname aan Dancing with the Stars haar landgenote, de Britse Heather Mills, achterna. Voor Heather werd de show een groot succes, Amerika sloot haar in de armen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.