Prince wil niet met Michael Jackson optreden

1

Prince neemt afscheid van publiekHet zit Michael Jackson de laatste tijd niet mee. Na alle problemen krijgt hij nog een andere klap te verwerken: Prince wil hem niet vergezellen op tournee. Dat meldt De Telegraaf. Volgens de krant is de King of Pop kapot van de afwijzing. “Hij heeft aan Prince gevraagd of hij een samenwerking ziet zitten, maar Prince voelt weinig voor een duet met Michael. Tot groot verdriet van Michael”, laat een bron weten.

De optredens zouden voornamelijk rond Michael Jacksons comeback draaien. “Daar heeft Prince absoluut geen zin in. Hij ziet zichzelf als een legende, hij heeft geen ondersteuning van een andere artiest nodig. Bovendien heeft hij het momenteel erg druk, hij heeft zelf nog 21 optredens in het vooruitzicht.”

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.