Naughty By Nature in Nederland

0

De groep ‘Naughty By Nature, in 1991 opgericht in de wijk East Orange (New Jersey), is deze week in Nederland. De eerste grote hit van Naughty By Nature is ‚ÄòO.P.P. (Other Peoples Property)‚Äô waarvoor een sample gebruikt werd van ‚ÄòABC‚Äô, de welbekende hit van the Jackson 5. De single werd uitgebracht in 1991, en is terug te vinden op het gelijknamige album Naughty By Nature.

Het werd hoog tijd dat Naughty by Nature weer eens op tournee ging, vonden de heren zelf ook. Begin jaren negentig brak dit trio uit Amerika ook door met ‘Hiphop Hooray’. De clip van dat nummer fungeert als een soort who-is-who in de hiphop van die tijd: onder anderen Queen Latifah, Eazy-E, Run DMC en Kris Kross zijn erin te zien. Het laatste wat we van Naughty by Nature hoorden was een compilatie uit 2004, maar een nieuw album is in zicht.

Naughty By Naughty is dinsdag 29 mei te zien in Tivoli. Kaarten kosten € 17,50 en de show begint om 21.00 uur.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.