Dunya trekt 225.000 bezoekers

0

30e verjaardag Ortel Dunya FestivalHet Ortel Dunya wereldmuziekfestival, dat vandaag voor de dertigste keer plaatsvond in het park bij de Euromast in Rotterdam, heeft dit jaar 225.000 bezoekers getrokken. Volgens De Telegraaf was vooral de belangstelling voor het dit jaar nieuwe jongerenpodium NuHorizons ‘overweldigend’.

Het jubilerende festival kreeg dit jaar hoog bezoek uit Den Haag. Staatssecretaris Ahmed Aboutaleb van Sociale Zaken en de Rotterdamse wethouder Ohran Kaya van Participatie en Cultuur openden rond het middaguur het festival en minister Jacqueline Cramer (VROM) gaf het startsein voor een klimaatcampagne in de Rotterdamse wijken.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.