Welkomstparty South South West 1e pinksterdag

0

South South WestZondag 27 mei is de grote welkomstparty van de nmuziekformatie South South West uit Suriname. De fans hebben de afgelopen jaren met smart gewacht op het moment om hun favoriete groep weer te mogen bewonderen. In tegenstelling tot de meeste optredens die dansconcerten zullen zijn, wordt het op deze 1e pinksterdag een party in club Caribbean in Amsterdam.
De aanvangstijd is 22.00 en het feest gaat door tot 04.30. De belangstelling voor dit feest en de andere optredens is bijzonder groot. Dit valt op te maken uit de run op de kaarten tijdens de voorverkoop. Zie voor actuele informatie over de South south West tour www.showparade.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.