Brandy opnieuw aangeklaagd voor dodelijk autongeluk

0

Brandy Brandy Norwood is voor de derde keer aangeklaagd in verband met een aanrijding waarbij een 38-jarige vrouw om het leven kwam. Na de ouders en de kinderen van de vrouw eist nu haar echtgenoot een nog onbekend bedrag van de 28-jarige r&b-zangeres. Dat meldt de showbizzsite TMZ, die zegt de hand te hebben gelegd op gerechtelijke stukken.

De echtgenoot van de omgekomen vrouw, Marquana Hdidou, stelt dat Brandy en een andere automobilist roekeloos en te snel over de weg raasden. Hun gevaarlijke rijgedrag droeg volgens hem bij aan het ongeluk dat zijn echtgenote het leven kostte.
Eind december knalde Brandy met ruim honderd kilometer per uur tegen een auto. Nadat het voertuig in de vangrail was beland, werd het geraakt door een andere auto. De inzittende, Awatef Aboudihaj, overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

De ouders van het slachtoffer eisten eind januari bijna veertig miljoen euro van de 28-jarige ster. Hoe hoog de schadevergoeding is die de kinderen van de vrouw eisen, is niet bekend. Ook is nog altijd onduidelijk of het tot strafrechtelijke vervolging zal komen.
De politie heeft de nabestaanden geadviseerd Brandy aan te klagen wegens dood door schuld. Mocht het tot een veroordeling komen, dan hangt haar een celstraf van een jaar boven het hoofd.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.