Usher ontslaat zijn eigen moeder

0

UsherDe R&B-zanger en entertainer Usher heeft zijn moeder ontslagen als manager. Usher heeft zelf bevestigd dat zijn moeder niet langer zijn belangen zal behartigen. ‘Ik kijk er naar uit om mijn moeder weer alleen te zien als mijn mam en niet ook nog eens als collega. Ik bevind me in een fase in mijn leven waar ik meer interesse heb in het versterken van de familiebanden. En om dat te doen, ben ik er van overtuigd dat het beter is om werk en priv?© gescheiden te houden”, aldus Usher.

Er gingen geruchten dat vanwege onenigheden tussen moeder en zoon, dit het gevolg was. Zijn moeder, Jonetta Patton, zou het niet eens zijn met het huwelijk tussen haar zoon en styliste Tameka Foster. Volgens mama Jonetta heeft de schoondochter een slechte invloed op de carriere van zoonlief. Maar deze worden door Usher tegengesproken.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.