50cent exclusief in Melkweg

0

50cent exclusief in MelkwegRapper 50cent komt voor een eenmalig en exclusief optreden naar Nederland. De Amerikaan staat op 30 juni op het podium van de Amsterdamse Melkweg. Dat zal het poppodium vandaag bekendmaken. Het concert is ter gelegenheid van de release van 50’s nieuwe album, dat een week eerder verschijnt. Die plaat draagt als werktitel Curtis, een verwijzing naar zijn echte voornaam. Curtis is het derde studioalbum van de rapper en wordt de opvolger van The masacre uit 2005. Die plaat reikte in Nederland tot een tweede positie in de albumlijsten. Kaartjes voor het optreden zijn met 40 euro wellicht wat aan de hoge kant. ‘ Maar daarvoor krijg je dan wel een wereldster’ liet een woordvoerder van het poppodium gister weten. De voorverkoop begint zaterdag.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.