Kunstwedstrijd Show ‘m What You Got!

0

Kunstwedstrijd Show ?¢Ôø?Ôø?m What You Got!Op zondag 27 mei (1e Pinksterdag) nemen we voor de 10e keer onze intrek in Schouwburg De Meerse voor de kunstwedstrijd ‚ÄòShow ‚Äòm What You Got!‚Äô. Het belooft een bijzondere editie te worden met een record aantal deelnemers en een aantal opvallende presentaties.

Artquake heeft de presentatoren bevestigd voor de presentatie van de kunstwedstrijd Show ‘m What You Got! die op zondag 27 mei plaatsvindt in schouwburg De Meerse in Hoofddorp. Dr. Johnny Love en MC Aldrin zijn samen met Rachid Larouz de gastheren tijdens dit evenement. Zanger en comedian Dr. Johnny Love en human beatboxer MC Aldrin vormen een komisch duo en zijn bekend van hun samenwerking met Ali B. Stand-up comedian, MC en producer Rachid Larouz werkt regelmatig met het duo samen. Het drietal zal tijdens het programma zorgen voor een flinke dosis humor.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.