Beyonc?© in zee met Armani

0

Beyonc?ɬ©Vandaag, 18 mei, staat in de Ahoy in Rotterdam de Amerikaanse zangeres Beyonc?©. In haar voorprogramma staat Sharon Kips, bekend als de winnares van het talenten programma X-factor. De Amerikaanse superster heeft al een aantal wereldhits op haar naam staan en werd in 2004 verkozen tot beste zangeres van Amerika in haar genre. Maar Beyonc?© is niet te stoppen. Afgelopen week heeft de mooie dame ook een contract ondertekend met niemand minder dan Emporio Armani. Ze wordt het nieuwe gezicht en stem voor de ‘Emporio Armani Diamonds Parfum. Ze zal te zien zijn in een reclame waarin ze ook zingt. En alsof dit nog niet genoeg is, doet deze dansgrage dame het ook heel erg goed tijdens de BET Award nominaties. Ze staat genomineerd voor de categorie?´n ‘Best female R&B artist’, Best Collaboration (samen met Jay-Z voor ‘Deja-Vu’ en Upgrade U’) Video of the Year ( voor de videoclip ‘Irreplaceable’ en voor haar duet met hip-shaking Shakira voor Beautiful Liar) en ten slotte voor ‘The Viewer’s Choice Award.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.