Redman speelt Red-memory in RRBNN

0

RedmanDe Amerikaanse hiphop-artiest Redman is zondag 13 mei te zien in URBNN van 19.00 uur tot 19.45 uur bij BNN op 3. Een ongewoon interview, waarbij verslaggever Zarayda dingen deed die ze nog nooit eerder had gedaan. Daarnaast een portret van de veelbesproken rapper Salah Edin en de laatste trends op het gebied van moslima-mode worden besproken.

Redman bouwt al sinds 1992 aan een indrukwekkende solocarri?®re. Maar ook zijn succesvolle samenwerkingen met Snoop Dogg, Limp Bizkit en Christina Aguilera maken hem een gerespecteerd hiphop-artiest. Aan zijn talent zal niemand twijfelen, maar hoe zit dat met zijn geheugen? Verslaggever Zarayda sprak met hem in Amsterdam en testte zijn geheugen tijdens een spelletje ‚ÄòRed-memory‚Äô.

Zijn nieuwe album ‘Nederlands Grootste Nachtmerrie’ leidde al voor de release tot veel rumoer, maar zijn videoclip ‘Het Land Van’ riep zelfs Kamervragen op. Is hij werkelijk de nachtmerrie van Nederland? URBNN maakte een portret van de veelbesproken rapper die zich van een heel persoonlijke kant liet zien.

Jonge modebewuste moslima’s zijn binnen onze samenleving steeds duidelijker zichtbaar. Ondanks de regels die moslima’s moeten nastreven, proberen zij zich toch steeds hipper te kleden. MSLM laat de mode van deze groep zien.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.