Akon heeft spijt van seks-act met 14-jarige

0

Rapper AkonRapper Akon heeft spijt van zijn (gefilmde) wilde seks-act met een 14-jarig meisje op het toneel. Beelden van het incident op 12 april tijdens een show in een nachtclub in Trinidad lekten onlangs uit. Dit zorgde ervoor dat telecombedrijf Verizon zich terugtrok als sponsor van de Amerikaanse tournee van Akon met zangeres Gwen Stefani, schrijft De Telegraaf.

„Het is nooit mijn bedoeling om mijn fans in verlegenheid te brengen of misbruik van ze te maken op welke manier dan ook en zeker niet van fans onder de 18 jaar oud”, aldus Akon. De artiest zou niet hebben geweten dat het meisje dat hij op het podium trok pas 14 jaar was, zo meldden diverse Amerikaanse media donderdag. „We hebben geprobeerd ervoor te zorgen dat de club niemand onder de 18 jaar toeliet, maar op een of andere manier is dat fout gegaan”, zei de 34-jarige Akon. De rapper is bekend van hits als Smack That en Lonely.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.