Snoop Dogg op North Sea Jazz

3

Snoop DoggDe Amerikaanse hiphopper Snoop Dogg treedt dit jaar op tijdens het North Sea Jazz Festival in Rotterdam. De organisatie heeft weer veel soul, funk en hiphop in het programma gebracht. Dat meldt NieuwNieuws.NL. In dat genre verschijnen ook artiesten als Sly & The Family Stone, Candy Dulfer, India.Arie en Maceo Parker.

Volgens de site is Snoop Dogg, die eigenlijk Calvin Broadus heet, geen vriend van de politie. Zo kreeg hij in de VS onlangs een voorwaardelijke celstraf van drie jaar en een taakstraf van 800 uur gekregen wegens verboden bezit van wapens en marihuana. Groot-Brittanni?´ mag hij niet meer in, en in Zweden werd hij dit voorjaar opgepakt omdat hij drugs zou hebben gebruikt. In maart trad hij op in Amsterdam.

- Advertentie -

3 REACTIES

  1. Afschuwelijk, wat heeft hij daar te zoeken het is toch een Jazz festival. Ga weg met die man. Dit is echt een schandalige programmering! Ik hoop niet dat er meer van dit soort narigheid komt. Dat betekent het einde van de goede sfeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.