Rapper Busta Rhymes weer opgepakt

0

Rapper Busta Rhymes weer opgepaktDe Amerikaanse rapper Busta Rhymes is weer opgepakt. Dit keer zat hij met te veel alcohol op achter het stuur. De 34-jarige rapper heeft al meerdere incidenten op zijn naam, veelal mishandelingen. De New Yorkse politie hield Rhymes aan omdat de ramen van zijn auto te donker getint waren. De dienstdoende agent rook alcohol en sloeg Rhymes in de boeien.

Volgende week mocht Trevor Smith, de echte naam van Rhymes, al voor de rechter verschijnen wegens mishandeling van zijn chauffeur en een fan. Hij had aangeboden daarvoor dienstverlening te doen om zo uit de cel te blijven, maar het aanbod werd afgeslagen nadat hij in februari werd opgepakt voor het rijden zonder geldig rijbewijs.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.