Elephant Man op 4 mei positief over homo’s

0

Elephant ManElephant Man heeft zich vrijdagavond keurig gedragen, meldt een woordvoerder van de gemeente Haarlemmermeer. Eerder deze week liet de gemeente weten niet blij te zijn met een optreden van de controversi?´le artiest op de dag dat Nederland de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdacht. De Jamaicaanse dancehall-artiest Elephant Man is berucht om zijn teksten waarin hij tekeer gaat tegen homo’s.

Tijdens zijn optreden van vrijdagavond in discotheek The Challenge liet hij het publiek weten dat hij niets tegen homo’s heeft en dat iedereen ‘zijn eigen ding’ moet doen. Dat wist de politie te vertellen, die bij het optreden heeft gecontroleerd meldt Novum Nieuws.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.