Politie volgt concert Elephant Man in Hoofddorp

1

Elephant ManDe politie in Haarlemmermeer gaat vrijdagavond in discotheek The Challenge te Hoofddorp luisteren of de Jamaicaanse artiest Elephant Man homo’s discrimineert. Als dat gebeurt wordt er direct opgetreden, zo heeft de gemeente Haarlemmermeer donderdag bekendgemaakt.

Elephant Man treedt in het kader van een dancehall-festival op in een discotheek. In zijn songs zou hij regelmatig homoseksuelen discrimineren schrijft De Telegraaf. Volgens de gemeente getuigt het van weinig respect om deze artiest juist op 4 mei te laten optreden, maar kan het concert niet worden verboden.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.