Caribbean Express in Utrecht

3

Caribbean Express Op zondag 20 mei vindt in Utrecht het grootste en meest veelzijdige cultuurfestival plaats over Suriname, de Nederlandse Antillen en Aruba: CARIBBEAN EXPRESS. Met deze dag neemt Utrecht alvast een voorschot op de zomer. Op meer dan 25 locaties kun je tijdens deze Culturele Zondag genieten van de (actuele) cultuur van Suriname, de Nederlandse Antillen en Aruba. Muziek, dans, theater, lekker eten, comedy, workshops, literatuur, beeldende kunst en debatten. Er zijn diverse specials die speciaal voor dit festival werden ontwikkeld, zoals The Ultimate Gospel Experience en Music Meetings tussen diverse vertegenwoordigers van de traditionele muziek en jong talent uit de urban scene. En: bijna alles is gratis te bezoeken!

M.m.v Cach?© de Luxe, Aptijt, Nina, Randal Corsen, Tania Kross, Izaline Calister, Devine Colors, Sisters of Praise, Don’t hit Mama, Ticket to India, Quito Nicolaas, Henna Goudzand, Raj Mohan, Denise Jannah, Jeffrey Spalburg, en vele, vele anderen. Het programma is voor jong en oud en werd samengesteld door mensen met wortels in de Caribische gemeenschap en met steun van vele migrantenorganisaties. Voor meer informatie: kijk op www.culturelezondagen.nl

- Advertentie -

3 REACTIES

  1. Waar vindt de caibische activiteit in Utecht plaats op zondag 21 mei. Ik zoek dus de exacte locatie in utrecht. wie o wie weet het

  2. Ik zoek iemand van de organisatie. Ik zit op de school voor Journalistiek, en zou voor een opdracht graag een kort interview afnemen met iemand die dit bijvoorbeeld mede organiseert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.