UB40 komt naar Nederland

1

UB40De Britse reggaeband UB40 geeft woensdag 28 november een concert in Ahoy Rotterdam. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur. Eind vorig jaar gaf de reggaeband een aantal optredens tijdens The Night of the Proms. Eerder dat jaar gaf de band twee concerten in de Heineken Music Hall.

De Britse band werd in 1978 opgericht en heeft in de afgelopen 29 jaar diverse hits op hun naam gezet. De singles ‘Red Red Wine’, ‘I Got You Babe’, ‘Sing Our Own Song’, ‘Kingston Town’ en ‘I Can’t Help Falling In Love With You’ bereikten allen een nummer 1 positie in de Nederlandse hitlijsten. Hun laatste album ‘Who You Fighting For’ verscheen in 2005.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.