Snoop Dogg aangeklaagd

0

Snoop DoggSnoop Dogg is aangeklaagd voor wapen- en drugsbezit. De rapper werd 26 oktober vorig jaar aangehouden op de luchthaven van Burbank in de Amerikaanse staat Californi?´, nadat in zijn baggage een pistool en cannabis waren gevonden. Als hij wordt veroordeeld, kan hij vier jaar cel krijgen schrijft Het Parool.

Bij een huiszoeking in november 2006 trof de politie naar verluidt nog een pistool aan, aldus het Amerikaanse showbizzblad People. Calvin Broadus, de echte naam van de artiest, mag zijn leven lang geen pistool bezitten. Dit verbod komt voort uit een veroordeling voor coca?Ønebezit in 1990.

In 1993 werd Snoop Dogg ook al aangeklaagd voor wapenbezit. Drie jaar later sprak de rechter hem vrij van moord op een bendelid. Het slachtoffer stierf door schoten die werden afgevuurd vanuit de auto waarin Snoop Dogg zat.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.