Mel B sleept Eddie Murphy voor de rechter

0

Mel BEx-spice girl Mel B gaat haar ex-geliefde Eddie Murphy voor de rechter slepen. De zangeres wil bewijzen dat de acteur de vader is van haar ?©?©n week oude dochtertje. Via de rechter hoopt Mel te bewerkstelligen dat Eddie (46) wordt gedwongen mee te werken aan een DNA-test schrijft De Telegraaf.

Eddie dumpte Mel vlak nadat bleek dat ze in verwachting was geraakt, toen ze elkaar net kenden. Volgens geruchten hadden de twee zelfs trouwplannen; de trouwdag zou ergens in september plaats vinden in Los Angeles. De acteur zegt dat het kind echt niet van hem is.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.