URBNN bespreekt debuutalbum van Moon Baker

0

Moon BakerURBNN bespreekt aanstaande zondag 8 april het debuutalbum ABC of Romance van Moon Baker. Het album van deze coming girl in de urban-muziek scene komt pas uit op 9 mei, maar URBNN heeft het nu al in handen. Daarnaast een portret van Marco Gerris, artistiek leider van ISH en een kijkje achter de schermen bij theatergroep Made in da Shade. URBNN is iedere zondag van 19.00 uur tot 19.45 uur te zien bij BNN op 3.

Ze zong een duet met Dave Stewart en deed als zangeres van Candy Dulfers’ Funky Stuff enorm veel ervaring op. Voor Monique Bakker, beter bekend als Moon Baker, de hoogste tijd om zich als soloartiest te bewijzen. Bij het maken van haar debuutalbum heeft zij nauw samengewerkt met Nicolay, een internationaal gerespecteerd hiphopproducer. Maar ook Candy Dulfer, Pete Philly, Ivar en Alain Clark leveren een sterke bijdrage. Voor de releaseparty van ABC of Romance op 9 mei, worden er kaarten weggegeven op urbnn.bnn.nl.

Hij regisseert, danst, skate, musiceert en acteert. Marco Gerris, oprichter en artistiek leider van theatergezelschap ISH, doet alles op zijn eigen manier en heeft daar al jaren succes mee. Alle reden voor URBNN om zich te verdiepen in de vrijgevochten skater.

Theatergroep Made in da Shade maakt theatervoorstellingen voor nieuwe tijden en laten zich inspireren door alles, van hiphop tot Hollywood en van de straat tot het klassieke podium. Voor hun nieuwe show HRMNNH! haalden zij hun inspiratie uit de oude Kung-Fu films. Verslaggever Zarayda ging op bezoek en kon het niet laten om ook haar eigen vechtkunsten te laten zien.

URBNN (your BNN) is een programma over lifestyle en entertainment uit de grote stad met Curt Fortin, Fernando Halman, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Nabil Aoulad Ayad.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.