Katie Melua opent North Sea Jazz

0

Katie MeluaKatie Melua opent dit jaar het North Sea Jazz Festival. Traditioneel gebeurt dat tijdens het Midsummer Jazz Gala. Na bekende artiesten als Randy Crawford, Elvis Costello en Ibrahim Ferrer is nu de eer aan Melua om tijdens dit gala op te treden.

Melua zal naast haar openingsact ook tijdens het reguliere festival optreden. Vanaf het moment dat Melua’s debuutalbum Call Of The Search in 2003 in de schappen lag, werd ze in thuisland Groot-Brittanni?´ gebombardeerd tot ‘The Next Big Thing’.

Het North Sea Jazz festival vindt voor de tweede keer plaats in het Rotterdamse Ahoy. In voorgaande jaren had het befaamde jazzfestival altijd in Den Haag plaats. Het is de grootste indoor jazzfestival ter wereld . Van traditionele New Orleans jazz, swing, bop en free jazz tot fusion, avant-garde jazz en electronic jazz, nagenoeg elk genre is op het North Sea Jazz Festival vertegenwoordigd.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.