Patrick Kluivert wordt opnieuw vader

1

Rossana LimaPSV-spits Patrick Kluivert en zijn nieuwe vriendin, styliste Rossana Lima, verwachten eind september hun eerste kindje samen. Patrick Kluivert heeft drie zonen met zijn ex-vrouw Angela van Hulten. Zij is inmiddels op de hoogte gesteld van het nieuws meldt de Telegraaf. Rossana heeft uit een eerdere relatie twee kinderen. “Patrick en ik zijn dolgelukkig en de zwangerschap verloopt goed‚Äù zegt Rossana in de krant.

Met zijn veertig doelpunten is Kluivert topscorer aller tijden van het Nederlands elftal. Patrick speelt momenteel bij PSV, waar zijn contract aan het einde van het seizoen afloopt. In mei 2006 verscheen zijn autobiografie Kluivert, op schrift gesteld door Telegraaf-journalist Mike Verweij. In dit boek vertelt Kluivert openhartig over zijn snelle opkomst bij Ajax, het fatale auto-ongeluk in 1995, zijn glorie-jaren bij Barcelona en zijn prive leven. Daarnaast staan alle goals van Kluivert vermeld.

Rossana Lima is een ondernemend type: op haar achttiende vertrok ze naar Milaan, het mekka van de kledingwereld, waar ze verantwoordelijk was voor de inkoop van een modezaak. Op 21-jarige leeftijd runde ze haar eigen winkel en ‚Äòslechts’ acht jaar later mocht zij zich eigenaar noemen van een keten van vijf winkels. Nu is Rossana een veelgevraagd styliste voor BN-ers.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Dit is een aangelegenheid die sec Patrick Kluifert en zijn familie aangaan.

    Wij zijn net dorpsbewoners.
    We diki toemsi ini smatori.

    Proficiat overigens en laat wat van die vroegere staaltjes zien bij P.S.V..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.