Snoop Dogg treedt donderdag op in Melkweg

0

Snoop Dogg Snoop Dogg geeft donderdag een ongepland optreden in de Amsterdamse Melkweg. Dat schrijft Nieuws.NL. De rapper is al enkele dagen in Nederland. Samen met collega Diddy stond hij zondag in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Waarschijnlijk is het extra concert ingelast, omdat de 35-jarige artiest vorige week de toegang werd ontzegd tot Groot-Brittanni?´, waar hij met Diddy vijf concerten zou geven. Snoop Dogg kreeg van de Britse autoriteiten geen visum.

Dinsdag maakten de hiphoppers bekend dat de concerten in Groot-Brittanni?´ niet doorgaan. “Er was geen tijd meer om de show om te gooien”, zei een woordvoerder. Eerder suggereerden concertorganisatoren dat Diddy alleen op het podium zou staan. Vorig jaar werd Snoop Dogg ook al de toegang ontzegd tot het Britse grondgebied, nadat hij voor een opstootje had gezorgd op het Londense vliegveld Heathrow. Daarbij raakten zeven mensen lichtgewond.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.