Kort en krachtig optreden van Shakira

0

ShakiraLatina popster Shakira heeft afgelopen weekend een krachtig maar te kort concert gegeven in het Gelredome te Arnhem. De dochter van een Colombiaanse moeder en een Libanese vader had eerder vl?°k voor haar concert in Arnhem op 3 februari het concert moeten afblazen vanwege een keelontsteking.

Shakira toonde zich volgen het Algemeen Dagblad een veelzijdig entertainster. Schijnbaar moeiteloos verkleurde ze van gitaarspelende rockchick tot engelachtige popprinses en van Arabische nachtegaal tot serene balletdanseres.

Het hoofdingredi?´nt van haar show, onderdeel van de door autofabrikant Seat gesponsorde Oral Fixation-tournee, was potige rock. De blootvoetse krullenbol zong daarbij vooral in haar moedertaal. Niet onaangenaam bij aanstekelijke hits als La tortura, schrijft de krant.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.