Pleasure Paas Party op 8 april in de Uithof

1

Pleasure Paas PartyHet grootste Caribische dansspektakel van Nederland, de Pleasure Paas Party, zal dit jaar op zondag 8 april 2007 (1e Paasdag) losbarsten in de gerenoveerde locatie De Uithof (Den Haag). Organisator van dit gerenommeerde festijn, dat zijn 24e editie beleeft, is het Pleasure Caribbean & Latin Magazine. Dit jaar wordt het hoofdpodium vrijgemaakt voor de reggaeton-ster Tego Calderon (Puerto Rico), de salsatopper Victor Manuelle (Puerto Rico) en de Caribische formatie Tune Stret Konstant. Jaarlijks komen uit binnen- en buitenland vele duizenden bezoekers op het bruisende festival af, dat plaats biedt aan meer dan 60 muzikanten uit het buitenland.

In 4 verschillende Areas worden groots opgezette live -shows door Caribische muzieksterren afgewisseld met een explosieve DanceParty-sfeer, waar het dansen centraal staat. In 4 DanceAreas krijg je The Show & The DanceParty…..the best of both worlds!

LINE-UP

* Tego Calderon (Reggaeton / Puerto Rico)
De klapper dit jaar is Reggaeton Superstar Tego Calderon (Puerto Rico). Voor het eerst ooit in Nederland! Na het onvergetelijke optreden van Don Omar vorig jaar, is Tego Calderon de tweede internationale reggaeton superster die exclusief overgevlogen komt uit Puerto Rico om op de Pleasure Paas Party een unieke show te geven. Geniet, spring en dans op een onvergetelijke reis langs de rijke Afro-Caribische muziekscene: reggae, dancehall, salsa, reggaeton, bomba en rumba!

* Victor Manuelle (Salsa / Puerto Rico)
Met minstens zo grote trots presenteren we jullie ‚ÄúEl Sonero De La Juventud‚Äù: Victor Manuelle! De salsa-ster Victor Manuelle (Puerto Rico) heeft net een nieuw topalbum uitgebracht: Decisi??n Un?°nime (Unanimous Decision). Op zaterdag 10 februari j.l. was ‚Äòde arena der arena‚Äôs‚Äô – de Madison Square Garden in New York – tot de nok toe gevuld voor het groots opgezette concert ‚ÄòVictor Manuelle & Friends‚Äô. Het is duidelijk dat de om zijn improvisatie-skills geroemde vocalist, dertien jaar na zijn debuut met ‚ÄòJusto A Tiempo‚Äô tot de allergrootsten in zijn genre behoort. Met volledig orkest live on stage!

* Tune Stret Konstant (Musika Bailabel / Cura?ßao)
Het Carnaval op Cura?ßao is nauwelijks achter de rug, of bandleider en leadzanger Tico Libiee moet met zijn mannen al weer aan de slag in NL! De populaire Urvin Jano, onder zijn fans bekend als ‚ÄòChocolate de la Salsa‚Äô, gooide op het prestigieuze tumba-festival 2007 van afgelopen februari hoge ogen. Met hun ‚ÄòRitmo Tune‚Äô blazen de Antilliaanse mannen elke zaal en elk festival standaard ondersteboven.

* Perfekta Son (Montuno / Cura?ßao)
De Antilliaanse band Perfekta Son komt speciaal overgevlogen uit het zonnige Cura?ßao om een fantastische show neer te zetten voor de liefhebbers van montuno, son en salsa. Met de legendarische componist Sherwin Genaro als rots in de branding, weet Perfekta Son de fans van de ‚ÄòComeback-muziek‚Äô al jaren aan zich te binden.

* Ziggi & The Renaissance Band
De grootste reggae-dancehall sensatie van Nederland staat dit jaar op het hoofdpodium! Met zijn energieke optredens en uplifting songs is Ziggi in korte tijd uitgegroeid tot een Caribische artiest waar Nederland trots op mag zijn.

* Lloyd De Meza
De Amsterdamse R&B-zanger Lloyd De Meza scoorde met zijn album ‘Mijn Diamant’ hoge ogen in de charts. De ‘R. Kelly van de Lage Landen’ blinkt uit in de soul-ballads, maar heeft genoeg clubbangers in zijn repertoire om het publiek los te laten gaan.

* DJ Chen
De beste latin-DJ komt speciaal uit Belgi?´ om op de mainstage zijn skills te tonen.

Ook op het programma staan: La Rouge (kaskawi/Suriname-NL), Ghetto Flow (reggaeton/Dom.Rep.-NL), Champagne Forever (ritmo kombina/Cura?ßao-NL), Ghabiang Boys (kaskawi/Suriname-NL), Smiley (reggae/dancehall/Aruba-NL), Goodfellas DJ Crew, DJ Sosa, DJ Zoontje, DJ Mauri, DJ Rafael , DJ El Che & DJ Eazy.

Speciale SalsaArea

Speciaal voor de salseros is er ook dit jaar een sfeervolle SalsaDanceArea, compleet met luxe houten dansvloer, de beste latin-DJ¬¥s & workshops salsa, merengue, bachata en reggaeton door de grootste en meest toonaangevende dansscholen van Nederland: Salsaventura & Danscentrum Sals?©ros!!

De Locatie

De Haagse locatie Schaatscentrum De Uithof biedt plaats aan ongeveer 10.000 feestende bezoekers. Op 4 podia treden tijdens de Pleasure Paas Party meer dan 10 formaties uit binnen- en buitenland op. Met een goed voorziene catering – er is een aparte ‘Food Plaza’ en elke Area beschikt over een eigen bar – gezellige, Caribische kraampjes en een sfeer met een hoog meet&greet gehalte is er ook naast de optredens veel te beleven op zondag 8 april.

De Website

Op de continu ge-update website www.pleasurepaasparty.nl kunt u multimediale indrukken krijgen van het aankomende festival en sfeerimpressies bekijken van de edities in de voorbije jaren.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.