URBNN interviewt Jiggy Dj?© en Tanya Stephens

0

URBNN interviewt Jiggy Dj?ɬ© en Tanya StephensEen portret van rapper Jiggy Dj?©, een interview en een verslag van het optreden van het Jamaicaanse multi-talent Tanya Stephens, een bezoek aan de Comedy Lounge en de clubtest komen voorbij in de eerste aflevering van URBNN. Onder leiding van Curt Fortin praten panelleden Fernando Halman, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Nabil Aoulad Ayad over alles wat er in de grote stad gaande is op het gebied van uitgaan, lifestyle, comedy, tv, media en muziek. URBNN is vanaf zondag 18 maart te zien van 19.00 uur tot 19.45 uur bij BNN op 3.

Afgelopen vrijdag gaf Tanya Stephens, DJ en zangeres uit Jamaica, een optreden in de Amsterdamse Melkweg. URBNN was erbij en maakte opnames van dit unieke optreden en interviewde dit Jamaicaanse multi-talent.

Van rapper Jiggy Dj?© wordt in de eerste aflevering een uitgebreid portret gegeven. Deze Amersfoortse rapper maakt al jarenlang deel uit van de rapformatie D.A.C. Na twee succesvolle albums besloten de leden ook individueel aan de slag gegaan. Dit resulteerde afgelopen jaar in het eerste solo album van Jiggy Dj?©: Noah’s Ark. In zijn leven staat maar ?©?©n ding centraal: Hiphop. URBNN laat zien wat deze muzikant drijft en hierbij mag natuurlijk zijn laatste clip niet ontbreken.

Verslaggevers Rotjoch en Zarayda gaan iedere aflevering op pad. Rotjoch test deze week het feest Knock Out in de Melkweg voor de clubtest en Zarayda brengt een bezoek aan de Comedy Lounge, waar ook panellid Nabil zijn talent voor stand-up laat zien.

URBNN (your BNN) is een nieuw (urban) programma voor jongeren over lifestyle en entertainment uit de grote stad en is vanaf zondag 18 maart te zien van 19.00 uur tot 19.45 uur bij BNN op 3.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.